Ty jsi Ty, né "malé nic!"
Škoda že jsem to nečetl dřív. Už nejsi malá,
nebyla by to pedofilie dybych Ti dal za také řeči
po prdeli.
Nejsi malá, nejsi nic, aj kdyby to tak zrovna bylo.
26.02.2008 13:42:00 | stryc
Líbí se mi a dávám TIP, ikdyž s ní zásadně nesouhlasím:)
06.02.2008 12:48:00 | zemědělec Karel Motyčka
I nechtěný dar může být ten nejkrásnější.... je krásná...
03.11.2007 23:14:00 | Dagon.Lestat - My winter storm