Poučná
Anotace: Pro dobrou náladu, všem co to budou číst :-) :-)
Otevřete oči, vždyť příběh je to krátký,
pohleďte na život, tak trochu zpátky.
Na křídlech zrození, je období čtvero,
říká se, zastav se!!
Možná by to chělo.
Jaro - je přínosem pro mnohé básníky
Léto - zas pro snílky, milence, poutníky
Podzim - ten čaruje barvami krásnými
Zima - ta maluje doteky pouhými
Proto se radujte, smějte se na sebe,
nehulte, nepijte
přijdete do nebe :-)
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Psavec
Komentáře (5)
Komentujících (5)