Odrazka pro kotě...
V semaforu citů hopla červená
chlapům, co se řítí tam i zase zpět
tvý záda jsou zase na krev sedřená
prošly se ti po nich boty číslo pět...
Na páteři otisk pásku z pyramid
v duši trochu sladkobolnej cit
do kafe ti lila Láska kyanid
osídluje rudě zatím-prázdnej byt...
Kotě, dávej bacha, víš, že já to vím
nabiješ si tlamu o ostnatej plot
trny drátu asi stokrát znásobím
a vyjdou mi její krutý vzorky bot...
Milý kotě, kup si kousek provázku
pověsím ti na krk žlutou odrazku.
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: Angelon, prostějanek, Nias, Bíša, Žqáry
Komentáře (3)
Komentujících (3)