Anděla jsem v sobě zabil
Já kdysi dávno usměvavá tvář
tak dlouho než dostal jsem svatozář
dostal jsem křídla a kroužek nad hlavu
nevím proč dali to mě když mám špatnou povahu
já propil jsem křídla svatozář ztratil
a tím anděla jsem v sobě zabil
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (3)
Komentujících (3)