Anotace: rýmovaná
Taky si už dám radši sprchu, hlavně když mě chytá nostalgie. A studenou!
19.10.2007 15:47:00 | prostě Zuzana
To asi ne,vanu už nemám rád,motá se mi z horký vody hlava..
ale ve tvejch letech to tak asi bylo,tím teda nechci říct,že si o tolik mladší..
19.10.2007 15:30:00 | animovaný medvídek Pů