Victoria
Potlačit myšlenku,
potlačit sen..
Snad žít jen na směny,
kde je řád určený..
Překopat hvězdy,
podkopnout ideje..
Vždyť nic tak vážného
/děje/ se
neděje..
Je nás tu milion
a ještě více..
Nikdo z nás nejsme
světec
či světice..
Množství nepřeberné,
ne ovšem kvalitou
nýbrž jen kvantitou
odměřené..
Nádechů
/výdechů/
občasných povzdechů..
Ááách..Oooch..ouvej..
každým jinak
/slastně/
občas ne přímo
šťastně
pochopené..
V momentech posledních
pro mnohé vítězství zasloužené**
Přečteno 316x
Tipy 18
Poslední tipující: ni.va, Monsignore, Duhová, Pišák, blue, Mary May, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, její alter ego, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)