Služtička
Anotace: Mladá dívka našla u svého pána jen zacházení jako s nejlevnější kurtizánou...
Vína v číši ubývá
Na služku šlechtic pokývá
Dívka doleje mu číší
Její dech je náhle tiší
Hosté už odešli pryč
K jejímu srdci nedostal klíč
Dívka se brání, nechce s ním
Doufá, že je to pánův šprým
Těžký dech, nestydaté ruce
Dívka dýchá zrychleně, prudce
Nechce stát se obětí
Pán nemá o lásce ponětí
Za několik okamžiků je konec
Služtička už nemá věnec
Pláče zhroucená postava
V duši doutná obava
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)