Krásnožití
Anotace: Toto je hmatatelně zhmotnělá , anti-virtuální věc...Rozumíte? :-)
Na lesklý papír
do alba s tulipány,
naskládám roky kouzelného krásnožití.
V němém úžasu listuju v něčem,
co už je dávno dobou ztracenou.
Má to však své kouzlo,
příjemně vyzařující harmonii,
z očí prýští ta touha
ukořistit své místo na snímku věčnosti..
Vyzívavě, na odiv vystavená,
zarámovaná vzpomínka.
Každodenní starosti
v počtu prodaných vstupenek
na zápas s časem...
Přečteno 385x
Tipy 17
Poslední tipující: cevert, Andee, Monsignore, Jiparo, PoeziGirl, Herjann Skald Vargstjern, prostě Zuzana, Lota, Bíša
Komentáře (8)
Komentujících (8)