Životní síla
Anotace: My ženy dokážeme hodně, nepodléhejme beznaději...neplač víš, že jsem tu...
Nevrátí se zpátky chvíle minulá.
Byl to mžik, vteřina
co na celý život čáru na duši udělá.
V časové tísni a moři slz
zapálený plamínek naděje,
sálá, ale nehřeje.
Před bohem se obstát nedá
Otázka / proč /se stále nabízí
*********** se stále hledá.
Trápení
*********
Výčitky
*********
Každodení realita
*********
Koloběh myšlenek
*********
Skrytá síla,
která našeptává
neplač, to se někdy stává.
Přečteno 514x
Tipy 18
Poslední tipující: M.a.t.y.s.e.k, Ammazonic, Lue Lewinson, pavlis, Monsignore, Davy_boy, Psavec, cevert, carodejka, M.V.Jung., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)