Naděje života
Anotace: Tak trochu snová..
Naděje života
Look how blue is sky
Myslíš,že je tam už ráj?
Místo,kde se plní sny?
The place where I can be?
Look how birds are free
O tom každý tady sní
Letět hodně vysoko,až tam
To the place where I come from
Look into my eyes,at me
Že je občas život zlý?
Nezoufej,svět ještě nezanikl
You know,your life is a miracle
Komentáře (0)