Anotace: Ona to vlastně asi ani není básnička.....ale co, nemůže být každý den posvícení:)
a co by bylo na testech?.... třeba test z morálky či čestnýho jednání?:)
23.10.2007 18:40:00 | Trdlo
jo, jak říká jeden můj kamarád - do politiky by se měly dělat příjimačky :)
23.10.2007 15:18:00 | kulí očko
Ale tak víš jak... být uplnej deb... ehm politik?,tak by mi bylo jedno, jak svět vypadá a byl bych spokojenej... =)
23.10.2007 08:28:00 | Blázen? =)