Pocit
Proměnit se v motýla
létat černou nocí
pak ukousnout si křídla
jenom pro ten pocit
Zahrabat se do země
jenom hlavou točit
a nezažít spánek
jenom pro ten pocit
Okousat si nehty
a zuby si brousit
nikdy nejít nikam
jenom pro ten pocit
Nemluvit a zírat
v duchu tiše prosit
nepřijímat a dávat
jenom pro ten pocit
Za pravdu jít na smrt
v kapse botu nosit
nohy bosé hladit
jenom pro ten pocit
Nikdy nemít přání
nezažít chuť moci
nesnažit se vyhrát
jenom pro ten pocit
Komentáře (3)
Komentujících (3)