tak to zůstávám rozpačitě stát,
nějak se mi pletou nohy ...
asi jsem při čtení měla větší pozor dát,
nebo už jsem ztratila všechny múzy vlohy
únava mi bere dech
a čas mě neúprosně tlačí
tak s klavírem na zádech
tančím v semestrální smrti křeči
30.10.2007 14:53:00 | ni.va
byla by škoda je přestat plést...
28.10.2007 12:56:00 | Trdlo
ponožky se hodí až bude santa bo ježíšek rozdávat dárky :-)
čím víc tím líp
27.10.2007 00:43:00 | blue