Anotace: No co tu napsat.. Moje první básnička...Psanci znají :-)
Souhlasím, trošku to okořeň, dej tomu šmak, ne jenom sůl, ale i jiné koření patří do jídla, stejně tak i do básní a bude to super!:)
20.11.2007 06:57:00 | sluníčko sedmitečné
Prvotina? Jo je to pěkné. I když se mi to zdá chvílemi trochu kostrbaté, ale to vůbec není výtka, navíc oproti mojí prvotině je to jistojistě špica=) takže se jdu podívat na ty psance.
07.11.2007 14:20:00 | Já Esther Ruth