vsichni jsme pacianti..
jen málokdo to ví..
myšlenka zrádná nepřichází včas
tiše se culí podvědomí..
dlaně své mám slz plné zas..
stává se zemne emočně nevidomí..
naštěstí...čas fše spraví..
tak úsměf na rtu a dlouhé zdraví :o))
03.11.2007 07:46:00 | Bean
i sůl, i to nevědomí
v operaci
zvolna hojí...
všechno má svůj důvod, řád...
na nás je... to udýchat...
;o)
30.10.2007 15:08:00 | Cecilka