Anotace: o tom, keď človek nevie nájsť farby a život sa odvija v odtieňoch šedi, za ktoré si nesporne mozem sama...
Občas sa zastavím
uprostred behu života
lapám po dychu
skúšam zlepiť polámané krídla
skúšam vidieť niečo pekné
v toku nekonečných sekúnd
Hľadám niečo
čo sa nedá chytiť
čo sa nedá kúpiť
ani ukradnúť
Hľadám zmysel pre moj
zdĺhavý život