V rukou podzimu
Anotace: a s dívkou z Ipanemy
V polích hledám
své dívky z Ipanemy
dívky se džbány
co staly se pannami
v rukou podzimu.
Pozdní červeň stromů
a vinoucnost cest
hledám dívku, co mi řekne
dokonáno jest
v rukou podzimu.
Za zvuku křupavých kroků
co zněly skoro houpavě
tančím s touhle malou dívkou
lehce a mlhavě
v rukou podzimu.
Dívka se džbánem
dívka z Ipanemy
v rukou podzimu.
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: fialová, Bíša, Bůchví...
Komentáře (3)
Komentujících (3)