Hodně ze života..tak vroucí a něžné..
Jen kdo dovede vychutnat krásu všedního dne ..je jí sám hoden..
31.10.2007 22:12:00 | Nút
:) júúúú ... páči sa mi :)
Šťastná to žena,
šťastný to chlap :)
Myslím, že vždy poteší
tento hluk viac
než výkrik do noci:
Miláčku, už nechráp !
31.10.2007 16:24:00 | Romana Šamanka Ladyloba