Vzpomínky
Anotace: Nevím kde jsem tuto básničku vzala...ale je best!!!
Každý je má
nikdo nezapomíná.
Některé jsou nádherné,
kvůli jiným slzy roníme.
Někdo si však pamatovat nechce,
ale zapomenout nejde lehce...
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Janetee
Komentáře (1)
Komentujících (1)