Paráda - nejenže 17 slabik a je dodrženo téma o přírodě, dle japonského vzoru - ale ještě je pěkná. Já jsem se svým haiku dodržel jen dvě podmínky: 17 slabik a je o přírodě. Sleduj: Jak mám zabíjet / dvě mouchy jednou ranou, / když jsou na lejnu.
Ještě mi schází najít lepší nosnou myšlenku.
11.11.2007 09:18:00 | Aťan