Anotace: Určitě jste zažili ten pocit na koncertě, tu atmosféru vám chci přiblížit. Včerejší " Live " Arakain mě trochu dostal...
Arakain, ti by na mně nepůsobily, ale jinak, tohle je na jedničku :)
06.12.2007 17:30:00 | .K.r.i.s.t.y.
Náhodička... :-) před malou chvilkou jsem si je ještě jednou poslechl z videa a teď tu o nich čtu bezva báseň.
03.11.2007 20:26:00 | Aťan
Aniž bych poslouchal zrovna tenhle styl hudby, musím pochválit, dost "slušnější" vyjádření :-) Málo kdo to dokáže takhle vyjádřit ... líbí!
03.11.2007 10:56:00 | M.V.Jung.