Anotace: Tím na kt. mi záleží a zvlášť 5tim-6tim ľuďom kt. pre mňa znamenajú strašne veľa a ich priateľstvo si cením ako poklad...
prepáčte, že sa ozývam tak neskoro, no mala som také divné obdobie a tak vám všetkým chcem poďakovať za komentíky, ktoré ma naozaj potešili. :)
aaa PS: všetko dobre čochvíľa k Vianociam aa Novému roku.
04.12.2008 22:27:00 | Ria
no páni to jsou komentíky! :)
skoro bych záviděl
ale ne
přeji Vám všem široké směvy a rozzářené oči :)
mějte se krásně
díky za Riu - že je
a za vás - že jste sem přišli a taky že jste :)
díky
vaše echo :))
06.06.2008 15:26:00 | blue
Také děkuji echu, internetem se snadno rozléhá.
A Tobě děkuji za můj dnešní nejširší úsměv.
06.06.2008 15:04:00 | a_tao
dostala sem "echo" že je tu něco hezkýho k přečtení - a su moc ráda, opravdu je to krásně a lehce napsaný :o)
krásná slova v krásném jazyce o krásném přátelství...
06.06.2008 14:35:00 | hanele m.
přesně tak! strašně krásná básnička o přátelství
moc pěkná, existuje nějaká krásnější? nevěřím že ano :)
28.04.2008 02:39:00 | blue