Pan Překvapení...
Anotace: Panu Háčkovi..."Kde máš háčka?" "Já jsem háček..." "Kde máš háčka?"
Jsi vajíčko z čokolády
co má uvnitř skládanku
i když někdy stojím zády
vždy máš ke mně pozvánku...
Zabalený v novinách
jsi pouťové překvapení
někdy chodíš jako v snách
a jindy jsi led u topení...
Já jsem hluchý hudebník
a ty zas zvučná melodie
chytit ten tvůj dostavník
je má hloupá utopie...
Přečteno 329x
Tipy 13
Poslední tipující: Pišák, Lady Celebrian, Brbla80, Psavec, prostějanek, Angelon, recht
Komentáře (5)
Komentujících (5)