Příteli ty víš....
...
šestý den stvořená
skrze tmu stanu se hvězdou
zvony zní a zní až odezní
poslední pocit ticha
srdce pobořený láskou
už ani nevzlyká
knoflík utržený z vesty
včerejšího dne
hřeje
v dlani
vzpomínání
přitom jen větve větru
něžne hladí
roztodivné harampádí
kdesi uvnitř
vlastních běsů
tolik touhy
neunesu
Přečteno 363x
Tipy 22
Poslední tipující: J.Švihovský, Bíša, pavlis, Psavec, okapovaroura, Andee, Romana Šamanka Ladyloba, Bernardetta, Lucie Teru, Levandule, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)