Prozatím
Anotace: utrzky snu a smutku, nedokonalost a pomijivost okamziku, neschopnost podivat se na sebe odnekud shora a dosahnout konecneho klidu...
Unaven drápy zatínám
do šípku, co jsem utrhl,
s šátkem na očích se dívám,
jak po kolejích jede slunce
bláznivý tanečník na střeše mrakodrapu
řeka se svíjí a polyká listy
nádraží ospalé protíná výkřik
směju se, když se dívám na hvězdy
zavírám šuplík a ztrácím se v mlze
má to snad tak být
prozatím.
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Majdík
Komentáře (0)