Stvůra noci
Anotace: O tom, že i stvoření noci může mít duši a v ní smutek
Úsměv na tváři
Slzy v očích
Měsíc zazáří
Svět se mi točí
Měsíc můj přítel
Slunce můj hrob
Áres můj ctitel
Já nejsem snob
Žiji ve stříbrném svitu
Slunce již nespatřím
Noc a život vskrytu
Rány živých tvorů lehce ošetřím
Je těžké být stvůra
Áres a já; smutná dvojice
Tenhle život je noční můra
V duši pocitů směsice
Všichni závidí věčný život
Nechápu, co na tom vidí
Smrt přišla by vhod
Mí dávní přátelé už nejsou živí
Úsměv zmizel z tváře
Z očí kanou slzy
Stříbrná měsíční záře
Kéž skončí to utrpení brzy
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: Akae, Azazen, Rikitan
Komentáře (1)
Komentujících (1)