Anotace: Vůbec jsem nevěděla,jak tu básničku pojmenovat.
Ne ne,ja vubec nemyslim na smrt,to si nemyslete,ja jsem stastna,ja bych si na zivot sahnout nemohla...ale proste me to jednou tak napadlo :-)
25.11.2007 21:38:00 | Verunka.slunicko
Ve 14 hrát si se smrtí,není to bláznovství?
Ve jméně máš sluníčko,pusť ho ven,mezi nás.
09.11.2007 14:57:00 | Comparare