Trošku su zmatený, k té poslední básničce to dúfám nepatří.
Tá hladila, táto zas studí,
šak to, aj to, k životu patří.
26.02.2008 13:36:00 | stryc
smutný... podle všeho to asi hodně bolí...:( přeju ti už jen samou optimisticky naladěnou tvorbu...:)
04.02.2008 22:14:00 | Jesus
Hezká. Malinko mi tam nesedí závěr v rýmu, ale zase nese určité poselství. Možná zamyslet se a malinko ho přepracovat.
28.01.2008 06:42:00 | J.Švihovský