Lesní muž
Sedím uprostředka lesu
A o nádheře sním
A něžný zvuk ptačího hlasu
Zpívá, jaké je to s ním…
Zezhora andělé zlatí jeho vlas
Zespoda démoni hloubí jeho hlas
A jeho duše smutní tak sama
Snaží se počítat bezesná rána.
Noci se krátí, slzí přibývá
A od neustále svá křídla ukrývá.
Čekám uprostředka lesa
A o nádheře sním
A teskný zvuk ptačího hlasu
Zpívá, jaký je svět s ním…
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, rezina
Komentáře (0)