Jsem
Anotace: /…a možná vlastně ani nejsem…/
***
velká černá koule, přivázaná k vašim nohám,
které se nedokážete zbavit
-jsem-
přebytečná hvězda na nebi,
co v pozadí jen mlčky poblikává
***
jsem ta, na kterou osud zapomněl,
pro kterou nezbyla žádná ze všech cest,
jsem osmý hřích a padlý anděl,
kterému
zapomněli dát jméno
***
jsem tečka za vesmírem a smítko na Zemi
a ono jediné kvítí,
pro které Slunce nesvítí
***
jsem
/…a možná vlastně ani nejsem…/
***
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: Squat_the_world, vjeraa, její alter ego, Jean-Valjean
Komentáře (2)
Komentujících (2)