Ucho života
Anotace: * rozbíjíme hrnky i životy
Rozbité ucho hrnku
a kousky k slepení.
Stejně tak se hroutíme,
ale z kousků, co zabolí.
Stačí nedlouhá chvíle
síly času a postřehů.
Tvořící dlouhý prostor,
u lidí je z jejich citů.
K poničenému hrnku,
který má v sobě příběh
nikdo se nehlásí.
Přece jiný nám postačí ...
Ale sklíčkům života
se musí pomoci.
Někdy i ostatní
poskládají a poslepí.
Přečteno 458x
Tipy 2
Poslední tipující: excited, w...
Komentáře (1)
Komentujících (1)