Don Quijote
Anotace: poslední šlechtic
I poslední spojenci jej zradili.
Stříbrné střepy zbylé slávy
uchvátili marnotratní zlodějové snů.
Sesedne.
A prost fantaskních předsevzetí,
hází vzkaz do prázdné láhve od ginu,
ze které prchá vylité štěstí
z pohádkových měsíců, týdnů, dnů...
A než udělá poslední výpad vpřed,
zas ocitne se na rozcestí,
a ztratí víru v sebe,
i strach ze zbabělého činu...
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Těšínský, Maro Deives, Sarai, Sarazin Faestred
Komentáře (2)
Komentujících (2)