Anotace: Ja to sice krátky ,ale psala jsem to cestou v autě ,když sem jela ze dne otevřenech dveří...nějak mě to zlomilo a měla jsem pocit ,že můj sen je někde hodně hluboko pod zemí...muselo to ven a pak z toho vyšla basníčka...teda spíš můj pocit.
je moc pekna...nektery lide se boji o takovych vecech psat....i kdyz nemaji duvod, kdyz se to tak vezme, vsichni mame stejny osud... :)
29.11.2007 21:14:00 | Ceraa
Myslím,že jsi člověku ani nemusela psát o čem to je,protože jsi to v té básničce vyjádřila moc dobře a zajímavě.K básničce mohu napsat jen jednu věc:-velice se mi líbí.
No a k tomu,ostatnímu napíšu jen to,že když budeš kdykoliv chtít,tak dokážeš čehokoliv ,aniž by jsi ten sen pohřbívala.
21.11.2007 17:38:00 | Replix