Víš já bych se musela pořád opakovat...krásná krásná vážně skvělá...
12.11.2007 19:50:00 | Lucie Teru
:) nádhera,
len záver som musela prečítať ešte raz .. čítala som najprv "zjizvená"
12.11.2007 10:47:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Uvědomuješ si, že je pondělí ráno? Můžeš si s gabkinem podat ruku. Je to krásný, ale mám z vás ještě větší depku, než jsem měl. :-) (Je tam tolik nádherných slovních spojení, že se mi chce od tebe krást :-)
12.11.2007 09:03:00 | Aťan