Proč vlastně
Tříčtvrteční takt
sebestředného bytí
-z vlastní nevůle-
ztěžkl
každodením
monotóním
pocitem viny
rozehraným
do jedinečnosti slova
POCHYBY
Na sítnici vzpomínek
plných řezavé přítomnosti
zůstala jen samota
tak zoufalá
že už to přestalo vadit
smích
vymírajících
citových prožitků
lhostejnost
k postupnému uvolňování
časových kuliček
logických posloupností
všednosti dní
už i to SOS
vyťukávané
do mysli
se mi zhnusilo
svou zbytečností
i ty dvojstupy
toužebných očistců
Nevím
proč vlastně
spřádat z kužele světa
tvou přítomnost
okořeněnou
unavenými minutami
nerozhodna
krok za krokem
když jsou to kroky
zpátky
proč chtít
když není pro koho
Přečteno 306x
Tipy 14
Poslední tipující: Pišák, vapiti, Hesiona-Essylt, simsa, Levandule, WhiteSkull, Luca_69
Komentáře (7)
Komentujících (7)