život
...
život je zatoulaná kočka
i svoboda někdy tlačí
pod kožichem
a nebe mhouří očka
není modrý a sotva přede
lásky se někdy polámaj
každý ráno
se prostě nepovede
slzy padají pod okap
kapity kap....kap
kap
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Aťan, oakbark, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)