já jsem ted také psala o sebevraždě...ale dopis na rozloučenou jsem nenapsala..
27.01.2009 15:30:00 | Agniezka
Nemusíš mít obavy...na to se mám až moc ráda...Jenom občas přemýšlím nad tím, jak by bylo, kdybych to udělala :@)
14.11.2007 20:48:00 | Maddean
Vždy, když čtu básně na podobné téma, tak v duchu doufám, že to autor opravdu nechce udělat. Tady doufám hodně. Je to moc smutné, vehnalo mi to slzu do oka.
12.11.2007 19:28:00 | Anewue