Anotace: to nezaslouží komentáře, jen k breku jsou ta slova, tak absurdní jsem..neberte mě doslova, v některých případech, jsem poněkud tragikomkická...
znám.. snad každý to zná.. a kdo ne... ten by si toho měl po čertech vážit:/ :)
20.03.2008 23:53:00 | Šerák
přemýšlej o tom, jak se jiní lidé mohou cítit...někdy, po večerech...když se nemají o koho opřít? znáš to vůbec?
16.11.2007 18:39:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Jsi a máš jím být, to dobře víš...myslím, že už nic říkat nechce, jestli vůbec chtěl!
15.11.2007 16:21:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Žádný cit není zadarmo, ale platíme ho tím, čeho se nám nikdy nedostává bohužel.
13.11.2007 12:55:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková