Dnes padal špinavý sníh
Anotace: Ujel mi autobus a takhle to tam vypadalo.
Listí ze stromů dávno steklo,
komín kouří nad motolskou nemocnicí
a v pozadí nic než šeď,
jako obraz na kovovém plátně.
A po mokré silnici klouzají auta
jako nudle z nosu,
když čekám na autobus.
Komentáře (1)
Komentujících (1)