zrovna
na neonovou tabuli
těžko světlem napíšeš
že život se nedá nepromarnit
zrovna miluješ
nebo zrovna nemiluješ
a v tu chvíli
ti ostatní utíká
tak barvi lakuj foukej
nebo uteč taky
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: zvířenka, HarryHH, Jiparo
Komentáře (4)
Komentujících (4)