Anotace: Řada Praktika z literatury. Báseň s univerzální platností pro kteroukoli hodinu. Stačí jen změnit název, který měl být původně jiný, jenže první slovo mi do básně nepasovalo, tedy se z něho stal název. Je to pokus o pásmo(tedy kubofuturismus).