haiku, je báseň beze slov....to co má říci.... už v ní není...
má vyvolat představu, fantazii myšlenek....touhu...pocit...
pokud to neudělá...není to haiku
miluju tvoření haiku.... mám ráda Zen....
celkově můžu východní kulturu....
........děkuji...
14.11.2007 18:49:00 | maena
Těmto krátkým věcičkám příliš nerozumím... ale zrovna z této poetiku cítím...
14.11.2007 12:40:00 | Levandule
:-) Nádherné probuzení. Pochvala i komentům pode mnou, jedno haiku hezčí než druhé.
14.11.2007 09:16:00 | Aťan
Úžasná...moc obdivuji krátké a výstižné věci
(což sama neumím)
a Japonsko je moje láska.
Hned Tě přidám k favoritům:-)
14.11.2007 08:38:00 | spare
Nebíčkové haiku
....
Myšlenky modrý
schovaný za sklíčkama
zamrzlých kaluží...
14.11.2007 07:17:00 | maena