petřínská antibáseň
Anotace: ten kopec mám rád
sasankový koberec už nekvete
nejkrásnější magnolie ano
a Vítězslav Novák na sebe
nechá padat pyl
paní s kočárkem tam pořád je
a vidí
jak Japonci narvali lanovku
moje mládí s nimi jede nahoru
zatímco já pěšky klesám
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: maena, HarryHH
Komentáře (2)
Komentujících (2)