Pár haiku a já
Anotace: věnované bíšovi.... a milovanému brnu
Ranní mlha nad Svratkou
...
Nasládlý opar
jako cukrová vata
nad řekou stoupá...
...
pohled z mostu na Poříčí
....
Spadené listí
řeka zkrásněla sluncem
přes větve hledí
...
Vítej podzime
i květiny na římse
ráno usínají
...
zima je tady
...
poslední listí
snáší se k zemi tiše
dokonáno jest
...
Bodnout do mraků
bolavá dálka zhasne
s rozťatým nebem
...
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Aťan, Lucie Teru, Romana Šamanka Ladyloba, spare, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)