Anotace: napsala jsem to, když jsem si představovala jak umřu..měním názor..jen taková přemýšlivá básnička:-)..velmi netradiční:-)
není těžké zemřít, těžké je překonat strach, pud sebezáchovy
27.04.2009 07:03:00 | strašidýlko-střapatý
Jsou chvíle, kdy každý z nás přemýšlí o něčem takovém. Já jsem taky měla takové období.. Ale teď se sama sobě posmívám a říkám si: "jak jsem jen mohla být tak hloupá"... mám a vždycky jsem měla všechno.
22.11.2007 12:51:00 | Liss Durman
Zemřít? Těžký je trpět, vydržet tu krutou bolest a
ponižování. Na chvíli padneš do kómat, pak tě něco
skropí vodou a opět cítíš tu krutou bolest, jak tě
někdo řeže a zároveň solí zastavuje krev, aby jsi
žil/a dál. Až snad při jednom bezvědomí, nahlédneš
do klinické smrti a rychle za tím bílým světlem,
dokud ještě není pozdě. Rychle umřeš, než dál mu-
čením takhle trpět.
Jsou i psychická mučení.
20.11.2007 09:53:00 | jehlaspichlas