Anotace: ...
Podle mě věřili... v cokoli... A bili se za to do poslední chvíle...
20.12.2007 23:48:00 | Blázen? =)
Námět mimořádně pěkný a poetický a poslední dvouverší se mi moc líbí. Asi se pokusím si ho zapamatovat coby vyjádření všech marných nadějí. Co kdyby za severním obzorem břeh přeci někde byl?
04.12.2007 12:37:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Odpověď na Tvou otázku:Zvýřádko, je. Po dlouhé době jsem tu ucítila něco víc...
21.11.2007 22:26:00 | Liv