Dobré ráno
Anotace: Jen tak, pro radost:o)
V přízemním okně češu své vlasy,
voňavé ráno vzývá den,
na polích dozrají zlatavé klasy,
na víčka usedne poslední sen.
Mé vlasy spletené gejzírem slunečním,
polibkem něžným a ospalou láskou,
kdy nocí usínám s obrázkem svátečním,
ve kterém nazval´s mne svou šťastnou sázkou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)