Stvoření
V hvězdném prachu zrozen
v porodních bolestech
z lásky ke hvězdám
aby se stal Bohem
Pro cit ke květině
pro touhu milovat
za právo žárlit
procitl v modlitbě
V slzách vytvářel
krovky slunéček
ze své duše bral a
stavěl zdi citadel
Pro lásku k lidem
nechal je dýchat
znaje svůj osud
že ho podvedem
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)