...konečně nedepresivní...nebo jsem možná nechtěl hledat... :o) ale děkuju, za takovou poeziju se dá čelit světu :o).... DQC - dacan quisling cancal /náckům/...
17.11.2007 18:41:00 | Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva
všetky sú super, ale to s tým mesiacom sa mi páči najviac :)
17.11.2007 14:58:00 | Romana Šamanka Ladyloba