Zpověď jednoho člověka
Anotace: Diagnóza - prý nedostatek vážnosti
Jsem možná jenom obyčejný blázen
vyžívající se
v osamělosti davu
S úsměvem na tváři
a smutkem v duši
a dalšího dne zase naopak
Jsem ve dne motýl
v noci vlkodlak
(skleněná láhev pohozená v buši)
žiju si v přepychu a bídě
předávkovaná energií
ve světě podle Garpa
Jsem?
Ano jsem.
A ráda...
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, bez nápadu na přezdívku..., Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)